Hakkımızda

Content Image

ViaSea Akvaryum

ViaSea Akvaryum kendi alanıyla ilgili Türkiye’nin birçok ilke imza atmış akvaryumudur. Dünyanın ilk iklim temalı akvaryumu olan ViaSea Akvaryum’da farklı iklim kuşakları içerisinde yaşayan binlerce sualtı canlısının ve muhteşem sürüngenlerin yaşamına tanık olabilirsiniz.

ViaSea Akvaryum, 8 dönümlük arazi üzerine kurulu, 47 farklı temadaki sergilerde 12.000’den fazla deniz canlısına ev sahipliği yapmaktadır. Boğaziçi’nin tarihini kronolojik sırayla ziyaretçisine sunan ViaSea Akvaryum’un büyüleyici sualtı tüneli İstanbul’un en uzun tünelidir.

Tünelde yırtıcı köpek balıkları, Nil timsahları ve 100 yaşına yaklaşmış dev kaplumbağaları gibi onlarca tür yaşam bulmaktadır.

ViaSea Akvaryum bünyesinde barındırdığı Timsahpark ve Kuş Cenneti üniteleriyle Türkiye’nin ilk büyük egzotik sualtı hayvanat bahçesidir.

Ziyaretçisine, eğitim, eğlence ve keşfi bir arada sunan ViaSea Akvaryum’da, biberon ile Koi Balıklarını besleyebilir, Pirana, Vatoz, Kaplumbağa ve Nil Timsahlarının beslenme saatinde onları izleyebilir ve uzman rehberlerden bu canlılara ilişkin ilginç bilgiler edinebilirsiniz.