CBADER

Content Image

Coşkun Bayraktar Doğa Koruma Derneği

Coşkun Bayraktar Doğa Koruma Derneği, doğa, doğal kaynaklar ve kültürel mirasların korunmasına doğrudan veya dolaylı eğitim, araştırma, inceleme, proje ve uygulama çalışmaları yoluyla katkıda bulunmaktadır. Dernek bu amaca ulaşmak için doğa-insan ilişkilerini ve doğal değerlerin tanıtılması, sevdirilmesi, doğayı ve kültür varlıklarının koruma bilincinin yaygınlaşması, doğa ile ilgili sorunlara kamuoyunun ilgisinin çekilmesini hedeflemektedir.

Ayrıca CBADER, hali hazırda kurulmuş ve faaliyette olan yaşayan gen merkezi Aslan Park ve ülkemizin ilk ve tek iklim temalı akvaryumu Viasea Akvaryum’da nesli tükenme tehdidi altında olan yaban hayvanlarının soy devamlılığının sağlanması konusunda Ex-Situ Koruma(Gurbette Koruma) çalışmaları yürütmektedir.

Bu bağlamda Coşkun Bayraktar Doğa Koruma Derneğinin bir üyesi olarak çalışmalarımıza katkıda bulunmak isterseniz, sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. CBADER üyesi olabilmek için yan tarafta bulunan formu eksiksiz olarak doldurup, göndermeniz yeterlidir.

Coşkun Bayraktar Doğa Koruma Derneği Kayıt Formu